Темата доста се изроди. Наясно съм, че перфектна кола втора употреба не мога да си намеря, не съм си правил въобще подобна илюзия. Въпросът е, че в момента не намирам дори такава, която да е с по-малко проблеми. От Благоевград съм и изборът ми се свежда до тук и Дупница, поне засега. Все пак не търся каруца за 6000 лв, а такава за около 8000-9000 лв. Предполага се, че за тия пари би трябвало да си намеря що годе добра, а не такава, по която веднага след покупата да хвърля още 4000, защото Ви уверявам, че всички, които гледах, са точно такива.
Както казах и по-горе ... удряна кола вече имах веднъж (VW) и втори път не искам да купувам такава, затова съм и по-претенциозен в случая, ако въобще това може да се нарече претенция. Няма смисъл да си повтарям мненията по няколко пъти. Всеки има право на личен избор, какъвто и да е той.
Както казах и по-горе ... удряна кола вече имах веднъж (VW) и втори път не искам да купувам такава, затова съм и по-претенциозен в случая, ако въобще това може да се нарече претенция. Няма смисъл да си повтарям мненията по няколко пъти. Всеки има право на личен избор, какъвто и да е той.
Comment